zaterdag 17 januari 2015

Review: Gosh velvet touch lipstick 155


Voor ons eerste artikel reviewen we een lipstick van Gosh, namelijk de Velvet Touch lipstick in de kleur 155 Innocent.



De verpakking is mat zwart met in het midden een stukje glimmend waar het make-up merk opstaat namelijk; Gosh. Het heeft een luxe uitstraling en een speels kantje. Wij vinden de verpakking heel erg mooi en als we een cijfer moesten geven was het een 9! 

Het is een oud roze kleur wat perfect is voor de aller daagse look! Het is een nude kleur wat bij vrijwel iedere look past, voor feestjes of gewoon voor de basic look. Wij vinden de lipstick erg fijn aanvoelen op de lippen. Hij is romig, zacht en voelt totaal niet droog of trekkerig aan. Hij blijft prima zitten, echter moet je na een maaltijd wel je lippen bij stiften.


Hieronder de foto met de lipstick op de lippen. De foto's zijn erg wazig omdat het fototoestel niet meewerkte;) 
zonder lipstick
met lipstick



De Gosh Velvet Touch lipstick is te koop bij de Kruidvat voor € 9,49
Wij hopen dat jullie dit een leuk artikel vinden!
xxYorts!


2 opmerkingen:

  1. Hoi, via twitter @agnetasblog vroegen jullie of ik nog tips had voor jullie nieuwe blog. Gezien ik jullie helemaal niet ken en dat waarschijnlijk met veel nieuwe bezoekers zo zijn vind ik het altijd fijn om te weten wie er achter een blog zit. Dus een pagina aanmaken met informatie over jullie zelf is mijn eerste tip. Dit hoeft niet beslist met foto als je zelf niet in beeld wilt. Sommige mensen bloggen graag anoniem.
    Tip 2: De lipstickfoto's in het artikel zijn mooi en best wel scherp, de lipfoto's echter niet. Zou de foto's niet vergroten met een programma door inzoomen. Dit maakt de foto erg korrelig. Probeer van dichtbij te fotograferen of met natuurlijk licht te werken. Weet niet wat voor camera jullie gebruiken dus kan er verder weinig over zeggen.
    Tip 3: Blog regelmatig. Dit vinden bezoekers fijn en komen dan terug op jullie blog.
    Tip 4: Word lid van Bloglovin, facebook, twitter en kijk eens op Bybeautybloggersforum voor nog meer tips en social media opties.

    Ik zou zeggen ik ben erg benieuwd of jullie er wat aan hebben.

    Liefs Agneta

    BeantwoordenVerwijderen