dinsdag 3 februari 2015

Mode trends 2015


We leven al weer een tijdje in 2015 en daarom leek het me leuk om de mode trends van 2015 aan jullie te laten zien! Ik ga de modetrends van de lente/zomer laten zien! Veel plezier met lezen en kijken!




Matthew Williamson s/s 2015 - foto: IMAXtree

1. De seventies.

Jeans, flare pijpen, franjes, suède en te grote brillen het komt weer helemaal terug deze zomer!


2. Fluo.

 Neon outfits voor de zomer! Fluorescerende spaghettibandjes-hemdjes, maar dan luxe. Kleur blijft een van de sleutelwoorden in de mode, de kleuren zijn uitbundig, fris en fruitig dus neon!


3. Regenboog.

Allerlei verschillende kleuren strepen! Van pastel tot diepe donkere kleuren. Je hebt ze op broeken schoenen van alles! 


4. Bloemen.

Van kleine bloemetjes tot grote! In verschillende kleuren. Een hoofdrol voor de lelie dit seizoen, onder andere gespot bij Matthew Williamson, Roland Mouret en op de schoenen van Pierre Hardy.


5. Prints van dingen.

Ja, prints van dingen en dan zo gek mogelijk! Louis Vuitton had wimper krultangen, auto’s, zout en peper-stelletjes en föhns (ja, allemaal), Au Jour le Jour deed gelukskatten, ijsjes en sushi, Carven had een volledig tropisch strand, Chalayan had bomen en H&M studio koos voor cactussen. 


6. Groot op groot.

Oversized op oversized en ook nog eens heel knap, hoe fijn is dat! Favoriet is de Stella McCartney-versie met print bonanza. Wij willen wijd!


7. Zwart, wit.

Echt over een klassieker gesproken. Met deze gouden combi sla je de plank (bijna) nooit mis. Combineer zwarte & witte stukken, of ga voor een grafische print.


Dit waren vele van de mode trends van 2015 natuurlijk zijn er nog veel meer! Dit zijn de meest voorkomende trends maar je hebt onder andere nog:

 Barbie style met roze in de hoofdrol, Spaans stierenvechters, flamenco polkadots, epauletten.

Ik hoop dat jullie dit een interessant artikel vonden!
xxRenee







1 opmerking: